U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Einder 12, Stompetoren

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Einder 12 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Stompetoren wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 12% (EUR 2998 vs EUR 2672). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 10 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 326 af: dat is een factor 0.9 versus de gemiddelde afwijking van EUR 381 in de wijk Oudorp en Omval, Stompetoren. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oudorp en Omval, Stompetoren. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.9 of hoger in 34.6% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Einder
RangstraatDe Einder bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 4 straten in Oudorp en Omval, Stompetoren. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 2 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2016 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (603) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 888 dagen. Ofwel 24% versus 35% voor postcodegebied 1841 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 75%. (924 vs 529 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs599500
Binnenopp200
Perceelopp924
BuurtnaamOudorp en Omval, Stompetoren
Postcodegebied1841
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsStompetoren
Huidige datum18 April 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarEinder , Stompetoren
Objectid8106548
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt