U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Binnenkruier 82, Stompetoren

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Binnenkruier 82 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Stompetoren wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6% (EUR 2500 vs EUR 2672). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 10 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 172 af: dat is een factor 0.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 381 in de wijk Oudorp en Omval, Stompetoren. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 6ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oudorp en Omval, Stompetoren. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.5 of hoger in 64.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Binnenkruier
RangstraatDe Binnenkruier bezet momenteel positie 3 versus de in totaal 4 straten in Oudorp en Omval, Stompetoren. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 4 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 888 dagen. Ofwel 2% versus 35% voor postcodegebied 1841 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -66%. (180 vs 529 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs250000
Binnenopp100
Perceelopp180
BuurtnaamOudorp en Omval, Stompetoren
Postcodegebied1841
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsStompetoren
Huidige datum16 April 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBinnenkruier , Stompetoren
Objectid10756076
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt