U bent hier:
HuisX

Vergelijk Jisperveldstraat 546, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Jisperveldstraat 546 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -26% (EUR 1988 vs EUR 2702). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 21e plek van de in totaal 23 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 714 af: dat is een factor 1.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 667 in de wijk Nieuwendam-Noord. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Nieuwendam-Noord. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.1 of hoger in 29.7% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Jisperveldstraat
RangstraatDe Jisperveldstraat bezet momenteel positie 10 versus de in totaal 17 straten in Nieuwendam-Noord. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 14 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 159 dagen. Ofwel 2% versus 6% voor postcodegebied 1024 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs169000
Binnenopp85
BuurtnaamNieuwendam-Noord
Postcodegebied1024
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum01 December 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJisperveldstraat , Amsterdam
Objectid10730908
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt