U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Jasmijnstraat 44 1, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Jasmijnstraat 44 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 4% (EUR 5449 vs EUR 5248). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 7e plek van de in totaal 13 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 201 af: dat is een factor 0.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 251 in de wijk Volewijck. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 9ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Volewijck. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.8 of hoger in 44.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Jasmijnstraat
RangstraatDe Jasmijnstraat bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 5 straten in Volewijck. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 64 dagen. Ofwel 2% versus 3% voor postcodegebied 1031 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs425000
Binnenopp78
BuurtnaamVolewijck
Postcodegebied1031
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum13 June 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJasmijnstraat , Amsterdam
Objectid10691248
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt