U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Plantage Badlaan 8 IV, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Plantage Badlaan 8 IV prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 8% (EUR 6604 vs EUR 6103). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 20e plek van de in totaal 72 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 501 af: dat is een factor 0.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1349 in de wijk Oostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.4 of hoger in 71.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Plantage-badlaan
RangstraatDe Plantage Badlaan bezet momenteel positie 7 versus de in totaal 35 straten in Oostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 24 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 232 dagen. Ofwel 2% versus 9% voor postcodegebied 1018 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs350000
Binnenopp53
BuurtnaamOostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage
Postcodegebied1018
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum13 June 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPlantage Badlaan , Amsterdam
Objectid10646632
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt