U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Sneeuwbalstraat 44, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Sneeuwbalstraat 44 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 14% (EUR 4647 vs EUR 4077). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 5e plek van de in totaal 20 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 570 af: dat is een factor 0.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1275 in de wijk Volewijck. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 6ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Volewijck. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.4 of hoger in 70.9% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Sneeuwbalstraat
RangstraatDe Sneeuwbalstraat bezet momenteel positie 5 versus de in totaal 10 straten in Volewijck. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 4 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 75 dagen. Ofwel 2% versus 3% voor postcodegebied 1032 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs395000
Binnenopp85
BuurtnaamVolewijck
Postcodegebied1032
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum15 July 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSneeuwbalstraat , Amsterdam
Objectid10629432
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt