U bent hier:
HuisX

Vergelijk Reguliersdwarsstraat 46 D, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Reguliersdwarsstraat 46 D prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -85% (EUR 1065 vs EUR 7173). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 58e plek van de in totaal 67 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 6108 af: dat is een factor 3.3 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1833 in de wijk Grachtengordel-Zuid, De Weteringschans. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Grachtengordel-Zuid, De Weteringschans. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 3.3 of hoger in 1.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Reguliersdwarsstraat
RangstraatDe Reguliersdwarsstraat bezet momenteel positie 32 versus de in totaal 32 straten in Grachtengordel-Zuid, De Weteringschans. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 32 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2016 met 2 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (392) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 296 dagen. Ofwel 15% versus 12% voor postcodegebied 1017 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs99000
Binnenopp93
BuurtnaamGrachtengordel-Zuid, De Weteringschans
Postcodegebied1017
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum30 November 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarReguliersdwarsstraat , Amsterdam
Objectid10391484
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt