U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Zuideinde 19, Grootschermer

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Zuideinde 19 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Grootschermer wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -17% (EUR 2439 vs EUR 2945). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 5e plek van de in totaal 6 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 506 af: dat is een factor 1.7 versus de gemiddelde afwijking van EUR 297 in de wijk Grootschermer, Verspreide huizen in de Noordeindermeerpolder. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Grootschermer, Verspreide huizen in de Noordeindermeerpolder. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.7 of hoger in 9.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Zuideinde
RangstraatDe Zuideinde bezet momenteel positie 4 versus de in totaal 4 straten in Grootschermer, Verspreide huizen in de Noordeindermeerpolder. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2011 met 10 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (815) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1181 dagen. Ofwel 32% versus 46% voor postcodegebied 1843 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 72%. (825 vs 479 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs795000
Binnenopp326
Perceelopp825
BuurtnaamGrootschermer, Verspreide huizen in de Noordeindermeerpolder
Postcodegebied1843
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsGrootschermer
Huidige datum18 April 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarZuideinde , Grootschermer
Objectid9619712
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt