U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Buitendraaierij 38, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Buitendraaierij 38 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 42% (EUR 5930 vs EUR 4179). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 135e plek van de in totaal 9 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1751 af: dat is een factor 10.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 172 in de wijk IJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in IJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 10.2 of hoger in 0.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Buitendraaierij
RangstraatDe Buitendraaierij bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 11 straten in IJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 8 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2012 met 2 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1637) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 253 dagen. Ofwel 64% versus 10% voor postcodegebied 1021 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs255000
Binnenopp43
BuurtnaamIJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham
Postcodegebied1021
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum27 February 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBuitendraaierij , Amsterdam
Objectid7902296
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt