U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Feike de Boerlaan 314, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Feike de Boerlaan 314 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 18% (EUR 5337 vs EUR 4528). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 7 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 809 af: dat is een factor 1.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 571 in de wijk Oostelijk Havengebied. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oostelijk Havengebied. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.4 of hoger in 15.6% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Feike-de-boerlaan
RangstraatDe Feike de Boerlaan bezet momenteel positie 8 versus de in totaal 28 straten in Oostelijk Havengebied. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 8 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2014 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2014 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1242) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 415 dagen. Ofwel 49% versus 16% voor postcodegebied 1019 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 6%. (92 vs 87 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs555000
Binnenopp104
Perceelopp92
BuurtnaamOostelijk Havengebied
Postcodegebied1019
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum15 July 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarFeike de Boerlaan , Amsterdam
Objectid4817414
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt