U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Oterleek 16, Oterleek

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Oterleek 16 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Oterleek wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 21% (EUR 3292 vs EUR 2715). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Oterleek
RangstraatDe Oterleek bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 3 straten in Oterleek, Verspreide huizen Lange Molenweg, Korte Molenweg. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 2 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2013 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2013 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2459) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 887 dagen. Ofwel 96% versus 35% voor postcodegebied 1842 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -21%. (485 vs 612 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs395000
Binnenopp120
Perceelopp485
BuurtnaamOterleek, Verspreide huizen Lange Molenweg, Korte Molenweg
Postcodegebied1842
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsOterleek
Huidige datum16 April 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarOterleek , Oterleek
Objectid3289491
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt