U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk huis kopen IJplein 121, Amsterdam

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX

IJplein 121 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 54% (EUR 3906 vs EUR 2544). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 0e plek van de in totaal 10 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1362 af: dat is een factor 6.68 versus de gemiddelde afwijking van EUR 204 in de wijk IJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in IJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 6.68 of hoger in 0.10% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Ijplein
AanbodtermijnDe IJplein 121 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.6 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1021 en de plaats Amsterdam is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs125000
Binnenopp32
BuurtnaamIJplein en Vogelbuurt, Nieuwendammerham
Postcodegebied1021
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum15 July 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarIJplein , Amsterdam
Objectid3235993
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt