U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk huis kopen Ranonkelkade 81, Amsterdam

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX

Ranonkelkade 81 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -22% (EUR 3500 vs EUR 4474). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 0e plek van de in totaal 15 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 974 af: dat is een factor 1.14 versus de gemiddelde afwijking van EUR 856 in de wijk Volewijck. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Volewijck. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.14 of hoger in 24.80% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Ranonkelkade
AanbodtermijnDe Ranonkelkade 81 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.8 jaar vs 1.5 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1031 en de plaats Amsterdam is ongeveer even oud (1.5 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs175000
Binnenopp50
BuurtnaamVolewijck
Postcodegebied1031
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum22 July 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarRanonkelkade , Amsterdam
Objectid3190135
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt