U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Goudseweg 15, Gouda

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Goudseweg 15 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. De plaats is meer neutraal geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 2608 vs EUR 2604). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 2 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Goudseweg
RangstraatDe Goudseweg bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 1 straten in Stolwijkersluis-Oost, Stolwijkersluis-West. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2003) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1029 dagen. Ofwel 79% versus 40% voor postcodegebied 2808 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -32%. (64 vs 94 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs169500
Binnenopp65
Perceelopp64
BuurtnaamStolwijkersluis-Oost, Stolwijkersluis-West
Postcodegebied2808
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsGouda
Huidige datum15 July 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarGoudseweg , Gouda
Objectid2366911
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt