U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Einsteinstraat 2-b, Reeuwijk

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Einsteinstraat 2-b prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Reeuwijk wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -8% (EUR 4114 vs EUR 4465). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 5e plek van de in totaal 14 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 351 af: dat is een factor 0.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 4123 in de wijk FALSE. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 9ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in FALSE. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.1 of hoger in 89.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Einsteinstraat
RangstraatDe Einsteinstraat bezet momenteel positie 19 versus de in totaal 53 straten in FALSE. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 21 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2003) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 558 dagen. Ofwel 79% versus 22% voor postcodegebied 2811 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs650000
Binnenopp158
BuurtnaamFALSE
Postcodegebied2811
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsReeuwijk
Huidige datum23 June 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarEinsteinstraat , Reeuwijk
Objectid2333567
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt