U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Nieuwendammerkade 28 A 7, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Nieuwendammerkade 28 A 7 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -4% (EUR 4270 vs EUR 4435). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 5e plek van de in totaal 7 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 165 af: dat is een factor 0.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 361 in de wijk Ijplein/Vogelbuurt. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 2ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Ijplein/Vogelbuurt. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.5 of hoger in 63.9% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Nieuwendammerkade
RangstraatDe Nieuwendammerkade bezet momenteel positie 5 versus de in totaal 8 straten in Ijplein/Vogelbuurt. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 124 dagen. Ofwel 2% versus 5% voor postcodegebied 1022 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs995000
Binnenopp233
BuurtnaamIjplein/Vogelbuurt
Postcodegebied1022
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum17 June 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarNieuwendammerkade , Amsterdam
Objectid10633624
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt