U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Frambozenstraat 45, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Frambozenstraat 45 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -2% (EUR 3400 vs EUR 3468). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 10e plek van de in totaal 15 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 68 af: dat is een factor 0.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 867 in de wijk Tuindorp Oostzaan, Buiksloterham. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 6ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Tuindorp Oostzaan, Buiksloterham. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.1 of hoger in 94.2% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Frambozenstraat
RangstraatDe Frambozenstraat bezet momenteel positie 9 versus de in totaal 21 straten in Tuindorp Oostzaan, Buiksloterham. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2012 met 10 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (449) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 185 dagen. Ofwel 18% versus 7% voor postcodegebied 1033 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -75%. (60 vs 242 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs425000
Binnenopp125
Perceelopp60
BuurtnaamTuindorp Oostzaan, Buiksloterham
Postcodegebied1033
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum18 April 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarFrambozenstraat , Amsterdam
Objectid10567720
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt