U bent hier:
HuisX

Vergelijk huis kopen Durgerdammerdijk 132, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX

Durgerdammerdijk 132 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 4% (EUR 5988 vs EUR 5752). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 6 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 236 af: dat is een factor 0.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1183 in de wijk Durgerdam. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Durgerdam. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.2 of hoger in 87.0% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Durgerdammerdijk
RangstraatDe Durgerdammerdijk bezet momenteel positie 1 versus de in totaal 1 straten in Durgerdam. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (146) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 123 dagen. Ofwel 6% versus 5% voor postcodegebied 1026 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -29%. (154 vs 216 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs485000
Binnenopp81
Perceelopp154
BuurtnaamDurgerdam
Postcodegebied1026
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum26 May 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDurgerdammerdijk , Amsterdam
Objectid10143768
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt