U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk huis kopen Gouderaksedijk 1, Gouda

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX

Gouderaksedijk 1 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen met veel grond in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. De plaats is meer neutraal geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -29% (EUR 2969 vs EUR 4199). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Gouderaksedijk
AanbodtermijnDe Gouderaksedijk 1 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1.0 jaar vs 2.5 jaar). Echter, in postcodegebied 2808 staan de woningen gemiddeld wel langer te koop dan in Gouda (2.5 jaar vs 1.7 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -62%. (1952 vs 5116 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs475000
Binnenopp160
Perceelopp1952
BuurtnaamStolwijkersluis-Oost, Stolwijkersluis-West
Postcodegebied2808
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsGouda
Huidige datum23 June 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarGouderaksedijk , Gouda
Objectid3354769
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt