U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk huis kopen Korte Vogelstraat 2, Amsterdam

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX

Korte Vogelstraat 2 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen met veel grond in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 0e plek van de in totaal 0 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Korte-vogelstraat
AanbodtermijnDe Korte Vogelstraat 2 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.0 jaar vs 1.5 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1022 en de plaats Amsterdam is ongeveer even oud (1.5 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs165000
Binnenopp50
Perceelopp9999
BuurtnaamIjplein/Vogelbuurt
Postcodegebied1022
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum29 May 2024
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKorte Vogelstraat , Amsterdam
Objectid2295329
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt