U bent hier:
HuisX

Vergelijk Sonja Heniepad 2, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Sonja Heniepad 2 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -30% (EUR 2676 vs EUR 3810). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 11e plek van de in totaal 12 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1134 af: dat is een factor 3.9 versus de gemiddelde afwijking van EUR 291 in de wijk Banne Buiksloot. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Banne Buiksloot. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 3.9 of hoger in 0.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Sonja-heniepad
RangstraatDe Sonja Heniepad bezet momenteel positie 15 versus de in totaal 22 straten in Banne Buiksloot. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 9 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in March 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds march 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (330) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 207 dagen. Ofwel 13% versus 8% voor postcodegebied 1034 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -26%. (108 vs 145 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs289000
Binnenopp108
Perceelopp108
BuurtnaamBanne Buiksloot
Postcodegebied1034
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum08 June 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSonja Heniepad , Amsterdam
Objectid9344688
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt