U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk De Egmondenstraat 124, Amsterdam

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

De Egmondenstraat 124 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 42% (EUR 2990 vs EUR 2113). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 0e plek van de in totaal 64 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 877 af: dat is een factor 2.67 versus de gemiddelde afwijking van EUR 329 in de wijk Nieuwendam-Noord. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 5ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Nieuwendam-Noord. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 2.67 of hoger in 2.30% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: De-egmondenstraat
AanbodtermijnDe De Egmondenstraat 124 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.8 jaar vs 2.2 jaar). In postcodegebied 1024 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Amsterdam (2.2 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs149500
Binnenopp50
BuurtnaamNieuwendam-Noord
Postcodegebied1024
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum04 October 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDe Egmondenstraat , Amsterdam
Objectid1891771
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt