U bent hier:
HuisX

Vergelijk Kattenburgerstraat 408, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Kattenburgerstraat 408 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -31% (EUR 4207 vs EUR 6103). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 60e plek van de in totaal 72 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1896 af: dat is een factor 1.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1349 in de wijk Oostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 6ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.4 of hoger in 18.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kattenburgerstraat
RangstraatDe Kattenburgerstraat bezet momenteel positie 34 versus de in totaal 35 straten in Oostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 16 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 232 dagen. Ofwel 2% versus 9% voor postcodegebied 1018 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs437500
Binnenopp104
BuurtnaamOostelijke Eilanden en Kadijken, Weesperbuurt en Plantage
Postcodegebied1018
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum14 August 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKattenburgerstraat , Amsterdam
Objectid10705700
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt