U bent hier:
HuisX

Vergelijk Jan Boterenbroodstraat 11, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Jan Boterenbroodstraat 11 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -10% (EUR 4085 vs EUR 4528). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 7 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 443 af: dat is een factor 0.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 571 in de wijk Oostelijk Havengebied. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oostelijk Havengebied. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.8 of hoger in 39.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Jan-boterenbroodstraat
RangstraatDe Jan Boterenbroodstraat bezet momenteel positie 24 versus de in totaal 28 straten in Oostelijk Havengebied. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 25 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in August 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds august 2012 met 11 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (55) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 415 dagen. Ofwel 2% versus 16% voor postcodegebied 1019 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -8%. (80 vs 87 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs290000
Binnenopp71
Perceelopp80
BuurtnaamOostelijk Havengebied
Postcodegebied1019
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum28 May 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarJan Boterenbroodstraat , Amsterdam
Objectid10699256
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt