U bent hier:
HuisX

Vergelijk Lange Leidsedwarsstraat 49 -II, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Lange Leidsedwarsstraat 49 -II prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -27% (EUR 5208 vs EUR 7173). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 10e plek van de in totaal 67 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1965 af: dat is een factor 1.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1833 in de wijk Grachtengordel-Zuid, De Weteringschans. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 10ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Grachtengordel-Zuid, De Weteringschans. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.1 of hoger in 29.4% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Lange-leidsedwarsstraat
RangstraatDe Lange Leidsedwarsstraat bezet momenteel positie 29 versus de in totaal 32 straten in Grachtengordel-Zuid, De Weteringschans. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 29 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2011 met 12 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (236) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 296 dagen. Ofwel 9% versus 12% voor postcodegebied 1017 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs250000
Binnenopp48
BuurtnaamGrachtengordel-Zuid, De Weteringschans
Postcodegebied1017
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum04 October 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarLange Leidsedwarsstraat , Amsterdam
Objectid10687440
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt