U bent hier:
HuisX

Vergelijk Koningin Julianastraat 26, Berkenwoude

HuisX
HuisX

Koningin Julianastraat 26 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6% (EUR 1935 vs EUR 2052). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 4 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Koningin-julianastraat
RangstraatDe Koningin Julianastraat bezet momenteel positie 6 versus de in totaal 7 straten in Achterbroek, Berkenwoude. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 6 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in November 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds november 2011 met 11 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (420) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 424 dagen. Ofwel 16% versus 17% voor postcodegebied 2825 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -41%. (156 vs 265 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs269000
Binnenopp139
Perceelopp156
BuurtnaamAchterbroek, Berkenwoude
Postcodegebied2825
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBerkenwoude
Huidige datum27 January 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKoningin Julianastraat , Berkenwoude
Objectid9780736
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt