U bent hier:
HuisX

Vergelijk Almeloseweg 25, Tubbergen

HuisX
HuisX

Almeloseweg 25 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 10% (EUR 2368 vs EUR 2155). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 5e plek van de in totaal 17 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 213 af: dat is een factor 0.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 430 in de wijk Verspreide huizen Tubbergen, Tubbergen-Dorp. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 10ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Tubbergen, Tubbergen-Dorp. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.5 of hoger in 60.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Almeloseweg
RangstraatDe Almeloseweg bezet momenteel positie 10 versus de in totaal 20 straten in Verspreide huizen Tubbergen, Tubbergen-Dorp. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 9 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in December 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds december 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1881) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 472 dagen. Ofwel 74% versus 19% voor postcodegebied 7651 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 44%. (805 vs 557 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs495000
Binnenopp209
Perceelopp805
BuurtnaamVerspreide huizen Tubbergen, Tubbergen-Dorp
Postcodegebied7651
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsTubbergen
Huidige datum12 December 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarAlmeloseweg , Tubbergen
Objectid9772592
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt