U bent hier:
HuisX

Vergelijk Tongerloplein 17, Roosendaal

HuisX
HuisX

Tongerloplein 17 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -27% (EUR 1611 vs EUR 2208). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 27e plek van de in totaal 36 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 597 af: dat is een factor 1.1 versus de gemiddelde afwijking van EUR 534 in de wijk Stationsbuurt, Centrum-Oud, Centrum-Nieuw, Vrouwenhof. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 10ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Stationsbuurt, Centrum-Oud, Centrum-Nieuw, Vrouwenhof. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.1 of hoger in 27.6% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Tongerloplein
RangstraatDe Tongerloplein bezet momenteel positie 32 versus de in totaal 34 straten in Stationsbuurt, Centrum-Oud, Centrum-Nieuw, Vrouwenhof. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 28 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2012 met 5 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1362) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 939 dagen. Ofwel 53% versus 37% voor postcodegebied 4701 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs167500
Binnenopp104
BuurtnaamStationsbuurt, Centrum-Oud, Centrum-Nieuw, Vrouwenhof
Postcodegebied4701
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRoosendaal
Huidige datum26 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarTongerloplein , Roosendaal
Objectid9712660
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt