U bent hier:
HuisX

Vergelijk Kapelweg 36, Limmen

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Kapelweg 36 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Limmen wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 43% (EUR 4428 vs EUR 3091). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 6 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1337 af: dat is een factor 1.9 versus de gemiddelde afwijking van EUR 708 in de wijk Limmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Limmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.9 of hoger in 7.4% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kapelweg
RangstraatDe Kapelweg bezet momenteel positie 6 versus de in totaal 22 straten in Limmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 8 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2011 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2550) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 456 dagen. Ofwel 100% versus 18% voor postcodegebied 1906 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs797000
Binnenopp180
BuurtnaamLimmen West, Limmen Oost, Limmen Centrum
Postcodegebied1906
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsLimmen
Huidige datum20 August 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKapelweg , Limmen
Objectid966133
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt