U bent hier:
HuisX

Vergelijk Schielands Hoge Zeedijk West 20, Moordrecht

HuisX
HuisX

Schielands Hoge Zeedijk West 20 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur appartement versus de andere appartementen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde woonkwaliteit en ligging versus het concurrerende aanbod appartementen. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 34% (EUR 4112 vs EUR 3058). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 8 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1054 af: dat is een factor 0.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1311 in de wijk Verspreide huizen, Moordrecht. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen, Moordrecht. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.8 of hoger in 41.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Schielands-hoge-zeedijk-west
RangstraatDe Schielands Hoge Zeedijk West bezet momenteel positie 3 versus de in totaal 30 straten in Verspreide huizen, Moordrecht. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 1 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2015 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2015 met 1 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (849) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 474 dagen. Ofwel 33% versus 19% voor postcodegebied 2841 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs995000
Binnenopp242
BuurtnaamVerspreide huizen, Moordrecht
Postcodegebied2841
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsMoordrecht
Huidige datum25 January 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSchielands Hoge Zeedijk West , Moordrecht
Objectid9511688
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt