U bent hier:
HuisX

Vergelijk Schelde Rijnweg 36, Tholen

HuisX
HuisX

Schelde Rijnweg 36 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 57% (EUR 3230 vs EUR 2051). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 68 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1179 af: dat is een factor 1.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 662 in de wijk Verspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.8 of hoger in 8.3% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Schelde-rijnweg
RangstraatDe Schelde Rijnweg bezet momenteel positie 12 versus de in totaal 55 straten in Verspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 11 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2012 met 6 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (971) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 642 dagen. Ofwel 38% versus 25% voor postcodegebied 4691 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 104%. (582 vs 285 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs759000
Binnenopp235
Perceelopp582
BuurtnaamVerspreide huizen Oud-Vossemeer, Verspreide huizen Tholen, Tholen
Postcodegebied4691
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsTholen
Huidige datum30 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSchelde Rijnweg , Tholen
Objectid9404288
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt