U bent hier:
HuisX

Vergelijk Huurwoning Hoogte 4, Nieuw-Vossemeer

HuisX
HuisX

Huurwoning Hoogte 4 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -44% (EUR 997 vs EUR 1793). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 28e plek van de in totaal 29 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 796 af: dat is een factor 1.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 447 in de wijk Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 2ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.8 of hoger in 8.3% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Huurwoning-hoogte
RangstraatDe Huurwoning Hoogte bezet momenteel positie 23 versus de in totaal 23 straten in Verspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 7 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in March 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds march 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (330) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 1036 dagen. Ofwel 13% versus 41% voor postcodegebied 4681 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 49%. (520 vs 348 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs325000
Binnenopp326
Perceelopp520
BuurtnaamVerspreide huizen waaronder Pelsendijk en Rolaf, Nieuw-Vossemeer
Postcodegebied4681
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsNieuw-Vossemeer
Huidige datum26 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarHuurwoning Hoogte , Nieuw-Vossemeer
Objectid9375908
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt