U bent hier:
HuisX

Vergelijk Noordkaperweg 5, Amsterdam

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Noordkaperweg 5 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Amsterdam wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -70% (EUR 858 vs EUR 2823). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 16e plek van de in totaal 17 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1965 af: dat is een factor 1.4 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1362 in de wijk Oostzanerwerf, Kadoelen. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 2ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Oostzanerwerf, Kadoelen. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.4 of hoger in 17.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Noordkaperweg
RangstraatDe Noordkaperweg bezet momenteel positie 22 versus de in totaal 23 straten in Oostzanerwerf, Kadoelen. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in March 2017 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds march 2017 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (330) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 152 dagen. Ofwel 13% versus 6% voor postcodegebied 1035 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs575000
Binnenopp670
BuurtnaamOostzanerwerf, Kadoelen
Postcodegebied1035
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum08 December 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarNoordkaperweg , Amsterdam
Objectid9247028
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt