U bent hier:
HuisX

Vergelijk Spoorweglaan 4, Moordrecht

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Spoorweglaan 4 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is neutraal geprijsd versus andere huizen met veel grond in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 3065 vs EUR 3065). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 1e plek van de in totaal 1 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Spoorweglaan
RangstraatDe Spoorweglaan bezet momenteel positie 7 versus de in totaal 30 straten in Verspreide huizen, Moordrecht. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2014 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2014 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1454) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 474 dagen. Ofwel 57% versus 19% voor postcodegebied 2841 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0%. (3495 vs 3495 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs895000
Binnenopp292
Perceelopp3495
BuurtnaamVerspreide huizen, Moordrecht
Postcodegebied2841
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsMoordrecht
Huidige datum17 June 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSpoorweglaan , Moordrecht
Objectid913787
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt