U bent hier:
HuisX

Vergelijk Smidsstraat 11, Poortvliet

HuisX
HuisX

Smidsstraat 11 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 18% (EUR 2298 vs EUR 1943). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 6e plek van de in totaal 19 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 355 af: dat is een factor 0.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 729 in de wijk Verspreide huizen Poortvliet, Poortvliet. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 10ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Poortvliet, Poortvliet. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.5 of hoger in 59.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Smidsstraat
RangstraatDe Smidsstraat bezet momenteel positie 5 versus de in totaal 14 straten in Verspreide huizen Poortvliet, Poortvliet. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 5 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in November 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds november 2016 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (450) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 638 dagen. Ofwel 18% versus 25% voor postcodegebied 4693 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 126%. (988 vs 437 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs289500
Binnenopp126
Perceelopp988
BuurtnaamVerspreide huizen Poortvliet, Poortvliet
Postcodegebied4693
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsPoortvliet
Huidige datum30 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarSmidsstraat , Poortvliet
Objectid8888000
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt