U bent hier:
HuisX

Vergelijk Dijkweg 29, Stavenisse

HuisX
HuisX

Dijkweg 29 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -12% (EUR 1396 vs EUR 1585). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 10e plek van de in totaal 14 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 189 af: dat is een factor 0.6 versus de gemiddelde afwijking van EUR 337 in de wijk Verspreide huizen Stavenisse, Stavenisse. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Stavenisse, Stavenisse. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.6 of hoger in 54.8% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Dijkweg
RangstraatDe Dijkweg bezet momenteel positie 11 versus de in totaal 11 straten in Verspreide huizen Stavenisse, Stavenisse. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 9 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in November 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds november 2016 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (450) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 462 dagen. Ofwel 18% versus 18% voor postcodegebied 4696 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 4%. (225 vs 217 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs107500
Binnenopp77
Perceelopp225
BuurtnaamVerspreide huizen Stavenisse, Stavenisse
Postcodegebied4696
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsStavenisse
Huidige datum26 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDijkweg , Stavenisse
Objectid8497880
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt