U bent hier:
HuisX

Vergelijk Stationsstraat 18 0ong, Sint Philipsland

HuisX
HuisX

Stationsstraat 18 0ong prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 7% (EUR 2067 vs EUR 1924). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 16e plek van de in totaal 50 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 143 af: dat is een factor 0.3 versus de gemiddelde afwijking van EUR 532 in de wijk Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.3 of hoger in 74.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Stationsstraat
RangstraatDe Stationsstraat bezet momenteel positie 8 versus de in totaal 24 straten in Verspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 10 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2016 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (603) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 764 dagen. Ofwel 24% versus 30% voor postcodegebied 4675 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -51%. (101 vs 205 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs262500
Binnenopp127
Perceelopp101
BuurtnaamVerspreide huizen Anna Jacobapolder, Verspreide huizen Sint Philipsland, Anna Jacobapolder, Sint Philipsland
Postcodegebied4675
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint Philipsland
Huidige datum26 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarStationsstraat , Sint Philipsland
Objectid8271392
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt