U bent hier:
HuisX

Vergelijk Dorpsstraat 32, Moordrecht

HuisX
HuisX

Dorpsstraat 32 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 53% (EUR 3575 vs EUR 2330). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 51 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1245 af: dat is een factor 1.8 versus de gemiddelde afwijking van EUR 695 in de wijk Verspreide huizen, Moordrecht. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen, Moordrecht. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.8 of hoger in 8.1% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Dorpsstraat
RangstraatDe Dorpsstraat bezet momenteel positie 14 versus de in totaal 30 straten in Verspreide huizen, Moordrecht. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 11 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2011 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2011 met 2 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2095) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 474 dagen. Ofwel 82% versus 19% voor postcodegebied 2841 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 54%. (488 vs 317 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs429000
Binnenopp120
Perceelopp488
BuurtnaamVerspreide huizen, Moordrecht
Postcodegebied2841
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsMoordrecht
Huidige datum25 January 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarDorpsstraat , Moordrecht
Objectid8190308
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt