U bent hier:
HuisX

Vergelijk Gastelseweg 43, Roosendaal

HuisX
HuisX

Gastelseweg 43 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. De plaats is neutraal geprijsd.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -19% (EUR 1634 vs EUR 2027). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 15e plek van de in totaal 26 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 393 af: dat is een factor 0.6 versus de gemiddelde afwijking van EUR 612 in de wijk Kalsdonk, Spoorstraat-Van Coothlaan, Parklaan-Hoogstraat, Fatima-Villapark, Sint Josephbuurt, Keijenburg. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 9ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Kalsdonk, Spoorstraat-Van Coothlaan, Parklaan-Hoogstraat, Fatima-Villapark, Sint Josephbuurt, Keijenburg. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.6 of hoger in 51.6% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Gastelseweg
RangstraatDe Gastelseweg bezet momenteel positie 41 versus de in totaal 46 straten in Kalsdonk, Spoorstraat-Van Coothlaan, Parklaan-Hoogstraat, Fatima-Villapark, Sint Josephbuurt, Keijenburg. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 23 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in February 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds february 2012 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (2185) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 685 dagen. Ofwel 86% versus 27% voor postcodegebied 4702 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Prijs219000
Binnenopp134
BuurtnaamKalsdonk, Spoorstraat-Van Coothlaan, Parklaan-Hoogstraat, Fatima-Villapark, Sint Josephbuurt, Keijenburg
Postcodegebied4702
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsRoosendaal
Huidige datum26 September 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarGastelseweg , Roosendaal
Objectid742556
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt