U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Kapittelhuisstraat 25, Albergen

HuisX
HuisX

Kapittelhuisstraat 25 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen met veel grond in deze buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -25% (EUR 2069 vs EUR 2759). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 7e plek van de in totaal 9 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 690 af: dat is een factor 0.72 versus de gemiddelde afwijking van EUR 956 in de wijk Verspreide huizen Albergen, Albergen kern. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 5ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Albergen, Albergen kern. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.72 of hoger in 46.00% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kapittelhuisstraat
AanbodtermijnDe Kapittelhuisstraat 25 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.8 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7665 en de plaats Albergen is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.7 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -86%. (1028 vs 7144 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Prijs360000
Binnenopp174
Perceelopp1028
BuurtnaamVerspreide huizen Albergen, Albergen kern
Postcodegebied7665
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAlbergen
Huidige datum19 November 2018
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKapittelhuisstraat , Albergen
Objectid712122
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt