U bent hier:
HuisX

Vergelijk Parallelweg 17, Sint-Maartensdijk

HuisX
HuisX

Parallelweg 17 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 1% (EUR 1550 vs EUR 1540). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 21e plek van de in totaal 37 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 10 af: dat is een factor 0.0 versus de gemiddelde afwijking van EUR 376 in de wijk Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.0 of hoger in 98.0% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Parallelweg
RangstraatDe Parallelweg bezet momenteel positie 19 versus de in totaal 27 straten in Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 19 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in January 2016 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds january 2016 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (755) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 596 dagen. Ofwel 30% versus 23% voor postcodegebied 4695 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -3%. (233 vs 241 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs139500
Binnenopp90
Perceelopp233
BuurtnaamVerspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk
Postcodegebied4695
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint-Maartensdijk
Huidige datum30 November 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarParallelweg , Sint-Maartensdijk
Objectid7004999
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt