U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Markt 19, Beverwijk

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Markt 19 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -9% (EUR 1832 vs EUR 2017). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 55e plek van de in totaal 74 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 185 af: dat is een factor 0.66 versus de gemiddelde afwijking van EUR 281 in de wijk Wijkertoren, Koningstraat, Meerplein. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.66 of hoger in 50.00% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Markt
AanbodtermijnDe Markt 19 staat al langer te koop dan het buurtgemiddelde (4.8 jaar vs 2.3 jaar). In postcodegebied 1941 staan de woningen gemiddeld ook langer te koop dan in de bijbehorende plaats Beverwijk (2.3 jaar vs 1.9 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs185000
Binnenopp101
BuurtnaamWijkertoren, Koningstraat, Meerplein
Postcodegebied1941
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsBeverwijk
Huidige datum10 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarMarkt , Beverwijk
Objectid639606
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt