U bent hier:
HuisX

Vergelijk Markt 47, Sint-Maartensdijk

HuisX
HuisX

Markt 47 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 37% (EUR 2106 vs EUR 1540). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 37 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 566 af: dat is een factor 1.5 versus de gemiddelde afwijking van EUR 376 in de wijk Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.5 of hoger in 12.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Markt
RangstraatDe Markt bezet momenteel positie 4 versus de in totaal 27 straten in Verspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 7 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2015 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2015 met 4 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (360) is minder dan het gemiddelde van het postcodegebied: 596 dagen. Ofwel 14% versus 23% voor postcodegebied 4695 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -28%. (174 vs 241 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs259000
Binnenopp123
Perceelopp174
BuurtnaamVerspreide huizen Sint Maartensdijk, Sint Maartensdijk
Postcodegebied4695
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsSint-Maartensdijk
Huidige datum26 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarMarkt , Sint-Maartensdijk
Objectid5759478
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt