U bent hier:
HuisX

Vergelijk Kerkstraat 2, Scherpenisse

HuisX
HuisX

Kerkstraat 2 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -20% (EUR 1250 vs EUR 1562). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 21e plek van de in totaal 26 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 312 af: dat is een factor 1.3 versus de gemiddelde afwijking van EUR 248 in de wijk Verspreide huizen Scherpenisse, Scherpenisse. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 7ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Scherpenisse, Scherpenisse. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.3 of hoger in 17.6% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kerkstraat
RangstraatDe Kerkstraat bezet momenteel positie 14 versus de in totaal 18 straten in Verspreide huizen Scherpenisse, Scherpenisse. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 3 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in May 2012 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds may 2012 met 4 onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1273) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 703 dagen. Ofwel 50% versus 28% voor postcodegebied 4694 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -16%. (136 vs 163 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs125000
Binnenopp100
Perceelopp136
BuurtnaamVerspreide huizen Scherpenisse, Scherpenisse
Postcodegebied4694
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsScherpenisse
Huidige datum30 November 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKerkstraat , Scherpenisse
Objectid5640186
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt