U bent hier:
HuisX

Vergelijk Kennedyboulevard 21, Egmond aan Zee

Laatste peildatum15-December-2017
HuisX
HuisX

Kennedyboulevard 21 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is bescheiden geprijsd ten opzichte van appartementen uit de buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Egmond aan Zee wordt ook gezien als een dure plaats.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -50% (EUR 2069 vs EUR 4107). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 7e plek van de in totaal 7 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 2038 af: dat is een factor 1.9 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1069 in de wijk Sportlaan, Egmond aan Zee, Prins Hendrik Stichting, Zuid I en II. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 1ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Sportlaan, Egmond aan Zee, Prins Hendrik Stichting, Zuid I en II. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.9 of hoger in 7.5% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kennedyboulevard
RangstraatDe Kennedyboulevard bezet momenteel positie 16 versus de in totaal 16 straten in Sportlaan, Egmond aan Zee, Prins Hendrik Stichting, Zuid I en II. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 12 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in June 2015 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds june 2015 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (969) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 594 dagen. Ofwel 38% versus 23% voor postcodegebied 1931 versus 26% landelijk.
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs269000
Binnenopp130
BuurtnaamSportlaan, Egmond aan Zee, Prins Hendrik Stichting, Zuid I en II
Postcodegebied1931
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsEgmond aan Zee
Huidige datum20 August 2022
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKennedyboulevard , Egmond aan Zee
Objectid5461266
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt