U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Prins Bernhardlaan 3, Akersloot

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Prins Bernhardlaan 3 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis met veel grond is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen met veel grond in deze buurt. De woning ligt in een qua meterprijs dure wijk. Het prijskarakter van de plaats is eveneens duur.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -32% (EUR 2411 vs EUR 3566). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 9 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_land) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 1155 af: dat is een factor 1.02 versus de gemiddelde afwijking van EUR 1135 in de wijk Akersloot West, Akersloot Oost. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 5ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Akersloot West, Akersloot Oost. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.02 of hoger in 28.90% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Prins-bernhardlaan
AanbodtermijnDe Prins Bernhardlaan 3 staat iets langer te koop dan het buurtgemiddelde (2.5 jaar vs 2.4 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1921 en de plaats Akersloot is ongeveer even oud (2.4 jaar vs 2.4 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met veel grond (>1000 vierkante meter) uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -80%. (1010 vs 5157 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_land
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs475000
Binnenopp197
Perceelopp1010
BuurtnaamAkersloot West, Akersloot Oost
Postcodegebied1921
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAkersloot
Huidige datum12 April 2021
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarPrins Bernhardlaan , Akersloot
Objectid5270826
Postcodescan3

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt