U bent hier:
HuisX

Vergelijk Bos 45, Stavenisse

HuisX
HuisX

Bos 45 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum15-December-2017
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 25% (EUR 1986 vs EUR 1585). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 2e plek van de in totaal 14 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 401 af: dat is een factor 1.2 versus de gemiddelde afwijking van EUR 337 in de wijk Verspreide huizen Stavenisse, Stavenisse. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 3ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen Stavenisse, Stavenisse. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.2 of hoger in 21.7% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Bos
RangstraatDe Bos bezet momenteel positie 10 versus de in totaal 11 straten in Verspreide huizen Stavenisse, Stavenisse. Dit op basis van de meterprijs. De positie is 10 wanneer we naar de vraagprijs kijken.
Aanbodtermijn Wij zijn dit object voor het eerst in September 2014 tegengekomen. Er is gezocht vanaf begin 2011. De woning heeft sinds september 2014 zonder onderbreking(en) te koop gestaan. Het aantal dagen te koop (1242) is meer dan het gemiddelde van het postcodegebied: 462 dagen. Ofwel 49% versus 18% voor postcodegebied 4696 versus 26% landelijk.
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -45%. (120 vs 217 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs139000
Binnenopp70
Perceelopp120
BuurtnaamVerspreide huizen Stavenisse, Stavenisse
Postcodegebied4696
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsStavenisse
Huidige datum01 October 2020
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarBos , Stavenisse
Objectid5244946
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt