U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Kerkstraat 23, Vriezenveen

HuisX
HuisX

Kerkstraat 23 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieHet is een duur huis versus andere huizen in de buurt. U kunt een combinatie verwachten van een bovengemiddelde kwaliteit, ligging en/of tuin versus andere huizen met een tuin in de buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 50% (EUR 2567 vs EUR 1711). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 4e plek van de in totaal 67 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 856 af: dat is een factor 1.91 versus de gemiddelde afwijking van EUR 448 in de wijk Verspreide huizen De Pollen, Verspreide huizen ten noorden van Vriezenveen, Verspreide huizen De Westerhoeve, Oosteinde en Slot, Verspreide huizen Weitemanslanden, Midden, Verspreide huizen ten zuiden. Deze te koop staande woning bezet hiermee de 4ste plek binnen de top 10 van afwijkende prijszettingen in Verspreide huizen De Pollen, Verspreide huizen ten noorden van Vriezenveen, Verspreide huizen De Westerhoeve, Oosteinde en Slot, Verspreide huizen Weitemanslanden, Midden, Verspreide huizen ten zuiden. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 1.91 of hoger in 5.70% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Kerkstraat
RangstraatDe Kerkstraat bezet momenteel plek 7 o.b.v. de gemiddelde vraagprijs en plek 4 o.b.v. meterprijs. Het totaal aantal straten met aanbod bedraagt 33.De drie duurste straten in de wijk Centrum-dorp-de-pollen zijn: 1 Horstweg (EUR 499000) 2 Platanenplein (EUR 387000) 3 Emmastraat (EUR 379000) (o.b.v. de gemiddelde vraagprijs). Naar meterprijs zijn de drie duurste straten: 1 Emmastraat (EUR 3107) 2 Kanaalweg Zuid (EUR 2785) 3 Gagelstraat (EUR 2113).
AanbodtermijnDe Kerkstraat 23 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 1.9 jaar). Het aanbod van postcodegebied 7671 en de plaats Vriezenveen is ongeveer even oud (1.9 jaar vs 1.9 jaar).
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 25%. (590 vs 472 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs439000
Binnenopp171
Perceelopp590
BuurtnaamVerspreide huizen De Pollen, Verspreide huizen ten noorden van Vriezenveen, Verspreide huizen De Westerhoeve, Oosteinde en Slot, Verspreide huizen Weitemanslanden, Midden, Verspreide huizen ten zuiden
Postcodegebied7671
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsVriezenveen
Huidige datum24 August 2019
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarKerkstraat , Vriezenveen
Objectid5082030
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt