U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Grootzeil 69, Amsterdam

Laatste peildatum02-September-2014
HuisX
HuisX

Grootzeil 69 prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit appartement is neutraal geprijsd versus het gemiddelde van andere appartementen in de buurt. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. Echter, de plaats heeft een duur karakter.
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere appartementen uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 0% (EUR 2080 vs EUR 2080). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 25e plek van de in totaal 59 te koop staande woningen (woontype: Appartement) in deze buurt.
Afwijkende prijszettingDe meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 0 af: dat is een factor 0.00 versus de gemiddelde afwijking van EUR 275 in de wijk Banne Buiksloot. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0.00 of hoger in 99.90% van de gevallen voor.
BekijkAanbod straat: Grootzeil
AanbodtermijnDe Grootzeil 69 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 1.7 jaar). Het aanbod van postcodegebied 1034 en de plaats Amsterdam is ongeveer even oud (1.7 jaar vs 1.6 jaar).
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeAppartement
meterprijs- en perceelverschil
Vraagprijs156000
Binnenopp75
BuurtnaamBanne Buiksloot
Postcodegebied1034
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsAmsterdam
Huidige datum04 October 2023
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarGrootzeil , Amsterdam
Objectid4974470
Postcodescan2

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt