U bent hier:
OpmerkingWaarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014
HuisX

Vergelijk Manderveenseweg 66 A', Manderveen

HuisX
HuisX

Manderveenseweg 66 A' prijspositie:

Prijspositie plaats - landelijk
Prijspositie buurt - landelijk
Prijspositie woning - buurt
BekijkPrijshistorie
PrijspositieDit huis is laag geprijsd in vergelijking met andere huizen in deze buurt. De woning is gelegen in een qua meterprijs goedkope wijk. Dat geldt ook voor de plaats.
Laatste peildatum02-September-2014
PrijsverschilHet prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -16% (EUR 1427 vs EUR 1691). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak.
RangpositieDeze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 3e plek van de in totaal 3 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.
BekijkAanbod straat: Manderveenseweg
RangstraatDe Manderveenseweg bezet momenteel plek 2 o.b.v. de gemiddelde vraagprijs en plek 2 o.b.v. meterprijs. Het totaal aantal straten met aanbod bedraagt 2.De drie duurste straten in de wijk Manderveen zijn: 1 De Werent (EUR 337000) 2 Manderveenseweg (EUR 211242) (o.b.v. de gemiddelde vraagprijs). Naar meterprijs zijn de drie duurste straten: 1 De Werent (EUR 1823) 2 Manderveenseweg (EUR 1427).
AanbodtermijnDe Manderveenseweg 66 A' staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (0.0 jaar vs 1.1 jaar). Wel moet worden gezegd dat er slechts 4 woningen te koop staan in dit postcodegebied waardoor het gemiddelde en de vergelijking ermee minder relevant is..
PerceelverschilHet verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -31%. (325 vs 474 vierkante meter perceeloppervlak)
DefinitiesEen dure woning heeft een minimaal 15% hogere meterprijs dan de gemiddelde meterprijs voor hetzelfde woontype (huis met tuin, huis met land of een appartement) in dezelfde buurt. Een huis met land heeft een minimaal perceeloppervlak van 1000 vierkante meter. Goedkoop betreft een minimaal 15% lagere meterprijs. Een neutrale prijspositie heeft een maximale afwijking van de meterprijs tot 15%. Een dure buurt (of plaats) behoort o.b.v. de gemiddelde meterprijs tot de 33% hoogst gerangschikte buurten of plaatsen. Een goedkope buurt tot de 33% laagst gerangschikte buurten. Een neutrale buurt of plaats valt daar tussenin.
WoontypeHuis_met_tuin
meterprijs- en perceelverschil
Prijs211242
Binnenopp148
Perceelopp325
BuurtnaamVerspreide huizen Manderveen
Postcodegebied7664
Buurtdetailszie hier
BekijkVergelijkbare huizen in de buurt
PlaatsdetailsManderveen
Huidige datum18 November 2018
Funda nuFunda aanbod makelaars
Huizenzoeker nuHuizenzoeker aanbod makelaars
OrientatieGoogle Maps en Street View
WaarManderveenseweg , Manderveen
Objectid4910324
Postcodescan1

Prijs EUR
Meterprijs EUR
Prijspositie versus de buurt